Kerekeš teatar stiže u Strahoninec s predstavom “Ljubaf”

Nogometni klub Strahoninec u svoje mjesto dovodi odličnu predstavu “Ljubaf“. Autor teksta i režije je poznati glumac Ljubomir Kerekeš. Predstava možete pogledati 18. listopada 2014. u 19:30 sati u dvorani Centra za društvene, kulturne i javne potrebe Općine Strahoninec. U predstavi igraju: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan i Ljubomir Kerekeš.

Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice.

Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

Cijena ulaznice je 60,00 kuna, a kupiti ih možete u: Caffe baru “Fortuna” Strahoninec, Caffe baru “K2” Strahoninec, Trgovini “Tina” Strahoninec, Caffe baru “Betex” Čakovec – Jug, Općini Strahoninec, Caffe baru “Brasil” Savska Ves, frizerskom salonu “Art” Nedelišće, Caffe baru “Čapa” Čakovec, te u prostorijama NK Strahoninec. Uz prodajna mjesta ulaznice se mogu kupiti i na ulazu u Kulturni centar na dan predstave od 18 sati. Dođite i nasmijte se do suza!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije