FOTO: Fiatom sletio u kanal – “Spasila me Marijica koju nosim u džepu”

>> FOTO: Fiatom sletio u kanal – “Spasila me Marijica koju nosim u džepu”

Danas su ronioci JVP Grada Čakovca iz derivacijskog kanala na potezu između Otoka i Orehovice na dubini od pet metara pronašli vozilo marke Fiat Punto i uz pomoć kolega uspješno ga izvukli na obalu. Auto koji je vlasništvo Milana Todića (57) iz Preloga u kanalu je bio od srijede, 1. listopada.

Naime, Milan se baš kao i svakog jutra poslije 6 sati tom cestom vozio na posao u Varaždin. Trenutak nepažnje bio je dovoljan da autom zahvati cestovnu bankinu koja ga je preko nasipa odbacila u opasan kanal.

– To su bile sekunde. Bankina me odbacila na suprotnu stranu preko nasipa i nakon nekoliko okreta našao sam se u vodi. Sva sreća je bila da se tom prilikom razbilo bočno staklo na vozačevom mjestu gdje sam mogao isplivati van – ispričao nam je Milan koji je nakon toga mokar pješice krenuo prema Prelogu.

Za naš portal je rekao kako ga nije uhvatila panika. – Ostao sam priseban i fala Bogu da me nije uhvatila panika jer ne znam kako bi sve završilo. Tog sam se dana po drugi puta rodio. Spasila me Marijica koju godinama nosim u džepu – ispričao nam je. Ono što je uspio uzeti iz auta je bio novčanik sa svim dokumentima. – Ostao mi je mobitel pa su se sad i ribice malo spominale – kazao je u šali nakon što je sve dobro završilo.

Milan je prošao bez ozljeda, a zeleni Fiat koji je dan ranije imao tehnički pregled, najvjerojatnije će otići u prijevremenu mirovinu. – Dijelove ćemo neke iskoristiti, a auto koji je star 13 godina završit će na otpadu – rekao je Milan diveći se ribicama koje su zalutale u njegov auto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije