Sajam Mladih Poduzetnika: Lumbalis centar

U sklopu najave2. Sajam Mladih Poduzetnika koji će se održati 11.10.2014. na Trgu Republike u Čakovcu, predstavljamo izlagače koji su odvažno odlučili krenuti u samostalne vode i postati kolovođa rasta i razvoja u svojim krajevima.

Osobe kojima je potrebna medicinska pomoć putuju u druge zemlje jer žele dobiti medicinsku njegu visoke kvalitete s prihvatljivom cijenom, a uz to žele posjetiti atraktivnu destinaciju, iskoristiti ju za rehabilitaciju, odmor, wellness i relaksaciju. Hrvatsko zdravstvo ima vrhunski medicinski kadar, što predstavlja temelj konkurentske prednosti u pružanju usluga u zdravstvenom turizmu. Vođeni tom spoznajom otvorili smo novi ekskluzivni centar za kralježnicu i fizikalnu terapiju “Lumbalis centar” u LifeClass Termama Sv. Martin

Lumbalis centar za kralježnicu i fizikalnu terapiju u Termama Sv. Martin u potpunosti je opremljen najsuvremenijom medicinskom opremom, kako bi rehabilitacijske metode imale najbolji i najbrži učinak. Prepoznatljiv je i po tome što se puno vremena i pažnje posvećuju pacijentu; od njegova dolaska u Centar, pripreme i sve do završetka terapije. Upravo u toj pripremi za terapiju, najbolje će se manifestirati razlog zbog kojeg su Terme Sveti Martin bile naš odabir za otvorenje Centra. Ovaj Centar jedinstven je po tome što se pacijenti za obavljanje terapije pripremaju u termomineralnoj vodi Toplica izuzetnih ljekovitih svojstva. Uobičajena priprema muskulature i same kralježnice za obavljanje terapija sada je daleko kvalitetnija i učinkovitija.

Terapije koje nudi Lumbalis centar:

– Dekompresijska terapija kralježnice
– Fizikalna terapija i rehabilitacija
– Sportska rehabilitacija
– K-tape
– Terapijske vježbe
– Vježbe za trudnice/pripreme za porod
– Program mršavljenja
– Slane sobe
– Radna Terapija

Na sajmu mladih poduzetnika nudimo posebnu akciju za sve posjetitelje sajma u obliku 50% popusta na prvi pregled i tretman dekompresijske terapije kralježnice. Posjetite naš štand.

Akcija u listopadu: 7 dana fizikalne terapije u 4 slijeda za samo 700 kn! Više klikni: OVDJE

Lumbalis centar LifeClass Terme Sv. Martin

Tel: 040 371 104 Mob: 095/777-1111

www.lumbalis.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije