Molitva joj daje snage: Stanje djevojčice Veronike se stabilizira

U crkvi Uzvišenja sv. Križa u Vratišincu organiziraju se mise i molitve za jednogodišnju djevojčicu koja je pri padu u crkvi u nedjelju teško ozlijedila glavu.

Prema neslužbenim informacijama, prošla je dva operativna zahvata i liječnici su se borili za njezin život. Nakon večerašnje molitve Lea je na Facebook grupi Župe Uzvišenja Sv. Križa napisala ohrabrujuću poruku sljedećeg sadržaja koju prenosimo:

U ime Veronikinih roditelja i cijele obitelji od srca se zahvaljujem svima na svakom i najmanjem trenutku koji ste proveli u molitvi za našeg anđela. Ne slušajte krive informacije i ne posustajmo u molitvi jer nas dragi Bog čuje, a Veronikino stanje se stabilizira. Molitva nam daje snage,a cijeloj Veronikinoj obitelji neizrecivu nadu. Hvala vam što ste s nama! “Ali Isus ih dozove i reče: ‘Pustite dječicu k meni i ne tjerajte ih jer takvima pripada Božje kraljevstvo”.

Podsjetimo, djevojčica je teško ozlijeđena na nedjeljnoj misi u crkvi u Vratišincu. Prema informacijama iz Policijske uprave međimurske, dijete rođeno 2013. godine palo je s crkvenog kora, s visine od tri do tri pol metra. S njom je bila majka, a još se istražuje kako je došlo do nesreće.

“Ljudi dođite na molitvu…Bog je milostiv…Molimo svi za našeg anđela, Veronika nas treba… “- jedna je od poruka na društvenim mrežama. Ovaj nesretni događaj potresao je cijeli kraj, a najviše obitelj i rodbinu malene djevojčice. Svi smo uz malu Veroniku!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije