Terme Sveti Martin: Otvoren kompleks bazena s termalnom vodom

>> Terme Sveti Martin: Otvoren kompleks bazena s termalnom vodom

– Od sada se u zatvorenim bazenima nalazi termalna voda, kakvu u Europi imaju samo najpoznatije terme, Baden Baden.
Kompleks bazena se prostire na 3200 kvadratnih metara, a u projekt je uloženo milijun eura. U povijest odlazi dosadašnji naziv toplica i sada se one nazivaju i posluju kao LifeClass, Terme Sveti Martin. Za sada hotel zadržava ime, SPA Golfer.

U četvrtak navečer na spektakularan i oku ugodan način u Toplicama Sveti Martin, otvoren je Temple of Life, kompleks termo mineralnih bazena, svojevrsni “hram života” kako je preuređene, termalnom vodom ispunjene bazne i sve prostorije koje ih opslužuju nazvao Branimir Blajić, glavni menager kompanije LifeClas, u čijem vlasništvu su Terme Sveti Martin.

Blajić je rekao kako bazeni predstavljaju prekretnicu u razvoju kompanije, ali i cijele destinacije. – Poslužiti ću se riječima Rudolfa Steinera koji kaže: “Zdrav društveni život nastaje onda kada cijelo društvo vidi svoj odraz u ogledalu duše svakog pojedinca i kad vrline svakog pojedinca žive u društvu”.

Upravo taj pristup, spoja individualaca i zajednice pristup je koji naša kompanija kroz svoju viziju, Svijet zdravih užitaka želi implementirati u svoje poslovanje. Zdravo za okolinu, zdravo za gosta i zdravo za zaposlenika je glavni apostolat našeg poslovnog koncepta, naglasio je Blajić, te predstavio glavnog dizajnera Maurizia Favetu, arhitekte Renea i Vesnu Vrbanec, izvođača radova tvrtku Đurkin i druge koji su sudjelovali u preuređenju dosadašnjih bazena u jednu novu ljepotu na ovim prostorima.

Prije službenog otvorenja novih bazena, održan je domjenak u Restoranu Vučkovec, gdje su se okupili brojni strani novinari, poslovni prijatelji i čelnici Međimurske županije, Sandra Herman i Zoran Vidović, zamjenici međimurskog župana, Franjo Makovec, načelnik Općine Sveti Martin na Muri i njegova zamjenica Petra Novinščak, predsjednik Općinskog vijeća, Dražen Crnčec i mnogi drugi.

U glazbenom i zabavnom dijelu programa nastupili su ŽVS Grlice i Patrik Zamuda, TS Zrin i Ivan Šarić, koji je govorio o načinu života Rudolfa Steinera, čiji su motivi, zapisi i predmeti dio kompleksa i na čijim će se zasadima temeljiti gastronomska ponuda. Svoja vina ponudili vinari Boris i Danica Novak, Petar i Andreja Kocijan, Damir Belović i Tatjana Hažić, te Uljara Medvar.

– Na prigodnoj konferenciji za novinare, govorili su generalni direktor kompanije Life Clas, Marino Antolović, te vodeći ljudi Terma Sveti Martin, Branimir Blajić i Dan Vidošević. Novinarima je rečeno kako je u preuređenje bazena i kompleksa koji se prostire na 3200 kvadratnih metara uloženo milijun eura. U Termama radi 170 zaposlenika od kojih je 95 posto domaćih ljudi, te da se većina namirnica i vina kupuje od lokalnih proizvođača.

Osim domaćih, najviše gostiju dolazi iz Austrije, Slovenije i Italije, koja su tržišta prema kojima je kompanija trenutno okrenuta. Kasnije će se gosti dovoditi iz udaljenijih zemalja. Kompanija LifeClas osim Termi Sveti Martin ima komplekse u Opatiji, slovenskom Portorožu i Trevisu u Italiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije