FOTO: Ovako je izgledao vandalski pohod u prostorije PZ Čakovec

>> FOTO: Ovako je izgledao vandalski pohod u prostorije PZ Čakovec

Kako smo već javili tijekom noći s 22. na 23. rujna u Kotoribi, u Poduzetničkoj zoni na samom ulazu u mjesto provaljeno je u prostorije Poljoprivredne zadruge Čakovec.

Neslužbeno saznajemo da je skupina maloljetnika, razbivši staklo na ulaznim vratima, ušla u prostorije gdje su doslovno napravili kaos i uništili sve do čega su došli. Vandali su porazbacili i uništili inventar poduzeća te razbili uređaje i opremu. Uništen je i vagomjer koji košta 40 tisuća kuna.

Zanimljivo je da su od svega toga ukrali tek sitnice pa se s pravom vlasnici pitaju što je bio cilj tog vandalizma. Saznajemo da ovo bila treća provala u tri dana u tom poduzeću, a peta u zadnjih mjesec dana. No, nikada nije bilo ovakve štete koja se u posljednjem slučaju procjenjuje na na sto i pedeset tisuća kuna.

Spomenimo i da se u razdoblju od 18. do 22. rujna u istoj zoni dogodila krađa u susjednom poduzeću gdje su lopovi provalili u skladište odakle su ukrali razni profesionalni alat, sitni alat, fotoaparate, mobitele, te radna odjela i cipele.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije