Nestalu osobu iz Jurovca pronašli mrtvu u šumi kod Lapšine

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 98 poziva. Od toga je 37 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Od događaja izdvajaju dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Čakovcu, u ulica ZAVNOH-a. U sudara dva osobna vozila nastala je materijalna šteta, dok ozlijeđenih osoba nije bilo. U 17:15 sati stigla je dojava o potrazi za nestalom osobom iz Jurovca. U 18:44 stiže poziv da je osoba pronađena mrtva u šumi pokraj Lapšine.

ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojave o paljenju starih auto guma u Romskom naselju u Pribislavcu i prometnoj nesreći u koja se dogodila u Pribislavcu. U padu sa motocikla, vozač je zadobio tjelesne ozlijede te je zbrinut u ŽB Čakovec. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 50 poziva od čega su na terenu odradili 10 intervencija.

U srijedu u 8 sati ukinute su mjere redovne obrane od poplava za Mali sliv Trnave te su time prestale vrijediti sve mjere obrane od poplava u Međimurskoj županiji. Cesta Sveti Marin na Muri – Hotiza (ŽC 2245) i dalje je zatvorena zbog sanacije malograničnog prijelaza.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije