Čakovčanin pajserom nasrnuo na ženinog ljubavnika

Kada je muškarac (35) u Audiju A3 zagrebačkih oznaka zatekao ženu s ljubavnikom, uhvatio ga je bijes te je u noći s ponedjeljka na utorak oko 0.40 sati uzeo pajser u ruke i krenuo u osvetu.

Kako piše Jutarnji.hr, Čakovčanin Davor C.F. (35) nikako nije mogao probaviti sumnju da njegova supruga Irena (32), ujedno i majka njihova djeteta, vodi dvostruki život. Kod mosta na rijeci Lonji u mjestu Kusanovec, nasred poljskog puta u utorak iza ponoći odlučio je osobno potvrditi sumnje.

Najprije je demolirao skupocjeni automobil u vlasništvu 26-godišnjeg Tomislava M. kojeg je zatekao sa ženom, a onda je odlučio i fizički se obračunati s njim. Istim predmetom nasrnuo je na ljubavnika, a cijelu je predstavu gledala i žena uhvaćena u preljubu koja je ljubavnika ipak uspjela izvući od teških ozljeda.

Uspjela je primiriti supruga tako da je 26-godišnjak zadobio tek nekoliko hematoma, a pomoć mu je pružena u KBC-u Dubrava. Razjareni suprug odmah je doveden u policijsku postaju na ispitivanje, a kazneno je prijavljen za pokušaj teškog ubojstva iz niskih pobuda.

U srijedu je doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda koji nakon ispitivanja odlučuje o mogućnosti da sumnjivac bude zadržan u istražnom pritvoru.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije