Ove se države u Međimurju bore za naslov svjetskog prvaka

U ponedjeljak je na kanalu HE Dubrava veliki broj reprezntacija krenuo sa slobodnim treninzima kako bi što bolje upoznali stazu na kojoj će se boriti za naslov prvaka 61. Svjetskog prvenstva u ribolovu udicom na plovak.

Slobodni treninzi traju do 11. rujna. U petak, 12. rujna na rasporedu je obavezan trening, dok će se natjecanje održati u subotu, 13. i nedjelju, 14. rujna. Na SP-u sudjelovat će preko 400 natjecatelja iz 37 država. Donosimo popis zemalja kojima će Hrvatska i Međimurje narednih dana biti domaćin.

Za naslov svjetskog prvaka će se boriti (abecednim redom): Austrija, Belgija, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Channel Islands, Crna Gora, Češka, Engleska, Finska, Francuska, Hrvatska, Irska, Italija, Južnoafrička Republika, Latvija, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Nizozemska, Norvaška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija, Škotska, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ukrajina i Wales.

Pokrovitelj svjetske smotre ribolovaca je predsjednik Republike dr. Ivo Josipović. Svečano otvorenje bit će održano u četvrtak, 11. rujna u Prelogu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije