FOTO: Glavatica iz Preloga osvojila 31. Kup Kotoribe

>> FOTO: Glavatica iz Preloga osvojila 31. Kup Kotoribe

Sportskim sadržajima u subotu, 6. rujna započelo je obilježavanje Dana općine Kotoriba. U nedjelju su pak na Šodergrabi članovi ŠRD-a Som Kotoriba bili uzorni domaćini ribičkog natjecanja – 31. Kup Kotoribe.

Na ovogodišnjem Kupu bilo je 13 ekipa – iz Preloga, Čakovca, Goričana, Donjeg Vidovca, Legrada i Kotoribe, a tradicionalno na tom natjecanju sudjeluju ekipe pomurskih Hrvata iz Republike Mađarske. Iz Murakerestura su stigle dvije ekipe, dok su Mlinarci i Serdehelj imali po jednu.

Pobjednici Kupa s najvećim ulovom bili su članovi Glavatice iz Preloga u sastavu Josip Mikloška, Danijel Jalošovec i Franjo Krištofić.  Oni su od strane predsjednika organizatora Ivice Jakupaka primili pehar u trajno vlasništvo, ali i prijelazni pehar koji će narednih godinu dana krasiti njihove prostore.

Drugo mjesto osvojila je TSH Čakovec, treći su bili članovi Smuđa iz Goričana, dok su četvrto, odnosno peto mjeto osvojile kotoripske ekipe – Som 114 i Žužička 1. Jakupak je najboljim pojedincima po sektorima uručio medalje. U sektoru A najbolji je bio Josip Mikloška iz Glavatice Prelog, drugi je bio Zvonko Škoda iz Žužičke, a treći Robi Kanižaj iz Soma.

Rajmond Pokrivač iz TSH Čakovec bio je najbolji u Sektoru B. Drugi je bio Danijel Jalšovec iz Glavatice Prelog, dok je treće mjesto zauzeo Vanja Radmanić iz Soma. U sektoru C kao najbolji slavio je Franjo Krištofić iz Glavatice Prelog ispred Davida Golenje iz Smuđa Goričan i Nenada Nađa iz TSH Čakovec.

Svim ekipama na odazivu i korektnom natjecanju zahvalio je predsjednik I. Jakupak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije