Uspjela generalka Zrinskica, u subotu prvoligaška premijera protiv Koke

U subotu su Zrinskice imale generalku pred početak prvenstava u prvoj Hrvatskoj ligi za žene.Odigrane su dvije utakmice i bez obzira na ostvarena dva poraza može se biti izuzetno zadovaljan prikazanim.

Prvo se igralo s prošlogodišnjim prvoligašicama Dugim Selom 55 gdje su Zrinskice prvo poluvrijeme vodile 12:10 da bi drugo poluvrijeme prilku za igru dobile sadašnje kadetkinje igračice rođene 1998. godište i mlađe i krajnji je rezultat bio 17:15 za domaćina.

Odmah poslije prve utakmice se igrala i druga utakmica za redom protiv odlične i jake ekipe Sesveta koje su prošlo prvenstvo završile na visokom trećem mjestu iza ekipa Lokomotive i Podravke. Na toj utakmici je rezultat na poluvremenu bio 11:10 za Sesvete i do 40. minute je bilo 15:14 za Sesvete. Igralo se kao i prva utakmica 2×25 minuta, da bi nakon toga na teren opet ušle kadetkinje i završilo je rezultatom 24:18 sa Sesvete. Sve u svemu prikazana igra je obećavajuća bez obzira na mladost ekipe koja je sastavljena od igračica rođenih 1996. godište i mlađe.U trećoj utakmici je ekipa Sesveta porazila domaćina rezultatom 40:32.

U subotu počinje prvenstvo u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene za sezonu 2014./2015. gdje je ekipa Zrinskog domaćin europsko ambicioznoj Koki iz Varaždina. Bez obzira što je ekipa Koke favorit u utakmici, a između ostalog u svojem sastavu imaju četiri igračice iz Međimurja, tri igračice iz Podravke i jednu iz Sesveta, Zrinskice će na terenu dati svoj maksimum znanja i borbenosti pa ako se ukaže prilika pokušati postići povoljan rezultat.

Utakmice će se igrati u subotu 13. rujna u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu s početkom u 19.30 sati. Pozvani ste da svojim prisustvom date podršku Zrinskicama i da uveličate priredbu jer je to povratak ženskog prvoligaškog rukometa u Čakovec nakon dugih 18 godina.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije