Sloga Čakovec i Mladost Komet bez pobjednika uz tri kaznena udarca

>> Sloga Čakovec i Mladost Komet bez pobjednika uz tri kaznena udarca

U susretu Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin u Čakovcu su Sloga i Mladost Komet Prelog odigrali 2:2. Gosti su poveli iz kaznenog udarca u 37. minuti golom kapetana Davora Balenta, a domaćin poravnava također iz kaznenog udarca početkom drugog poluvremena u 46. minuti. Gol je zabio Luka Zoka. U nastavku susreta Sloga vodi 2:1 golom nakon ubačaja iz kornera u 54. minuti, a zabio je Mario Sečan. Mladosti je dosuđen i drugi kazneni udarac koji je realiziran za 2:2 u 69. minuti. Opet je zabio Balent Gosti su završili s igračem manje koji je isključen petnaestak minuta prije kraja susreta. Isključen je Dalibor Gorupić kojemu je ovo prvi crveni karton u životu i koji je iskazao kajanje, gdje bi se svakako trebao preispitati i sudac sa svojom odlukom.



Domaći predstavnik ukazao nam je na nelogičnost delegiranja glavnog suca Nine Škrobara. U srijedu je sudio kup susret Trnava Goričan – Mladost Komet Prelog (3:1) gdje je isključio gostujućeg igrača na početku susreta. Kako nam je rečeno danas kod 2:1 za Slogu bio je klasični kazneni udarac za domaćina jer je gostujući igrač igrao rukom kada je lopta trebala ući u gol što odmah znači da je trebao dobiti i crveni karton. Nije bilo dosuđeno ništa.



>>> Osmica Nedelišća, petica Rudara, četvorka Centrometala, gostima ni boda

MŽNL Čakovec – Varaždin 4. kolo: subota Rudar – Ivančica 5:0, Centrometal – Jalžabet 4:3 i Nedelišće – Novi Marof 8:2. Nedjelja: Sloga Čakovec – Mladost Komet Prelog 2:2 /10:00 sati/,  Zelengaj – Naprijed, Graničar Kotoriba – Polet (SMnM), Plitvica (G) – Archea Čakovec i Sloboda (S) – Pušćine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije