Vječiti derbi Trnava – Kraljevčan 38

Nakon tri odigrana prvenstvena kola u 1. Međimurskoj ligi vodeća ekipa je Polet iz Pribislavca, novajlija u ligi koji je upisao tri pobjede ne primivši pogodak. U četvrtom prvenstvenom kolu ugošćuje Mladost iz Ivanovca koju u srijedu u utakmici Međimurskog kupa pobjedila 1:0 te je i u ovoj utakmici favorit. Utakmicu sudi Goran Žganec, pomoćnici su mu Jadran Kukovec i Danijel Kočila, delegat je Zvonko Novaković.

U Goričanu se odigrava “vječiti derbi” Trnave i Kraljevčana 38 i sigurno će utakmica biti kvalitetna i neizvjesna u kojoj su moguća sva tri znaka. Sudac utakmice je  Igor Križarić, pomoćnici su mu Borut Križarić i Josip Kedmenec, dok je delegat Slavko Vodopija.

U Palinovcu Mladost ugošćuje BSK-a iz Belice i sigurno će nakon izuzetno lošeg minulog tjedna u kojem su uknjižili dva visoka poraza učiniti sve ne bi li ostvarila pobjedu. Sudac utakmice je Dario Bubek, pomoćnici su mu Ivica Felker i Siniša Lukačić, dok je  delegat Vlado Sokač.

Sloboda iz Mihovljana koja je ostvarila dvije uzastopne pobjede s gol razlikom 9:1 ugošćuje Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi i apsolutni je favorit ove utakmice koju sudi Božidar Kolarić, pomoćnici su mu Zoran Novak i Dragan Hrustek, dok je delegat Dino Jambrović.

Zasigurno odlična utakmica očekuje se i u Domašincu u kojem Dinamo igra s izuzetno kvalitetnim  Omladincem iz Novog Sela Rok u utakmici koju sudi sudac Bojan Juras, pomoćnici će mu biti Damir Fodor i Bruno Brljak, dok je delegat Antun Mesarić.

U Vratišincu  Sokol ugošćuje Šenkovec i favorit je utakmice koju sudi  sudac Marijan Dumančić, pomoćnici su mu Lidija Kraljić i Valentino Kantoci, dok je delegat Dragutin Vuk.

Također odlična utakmica očekuje se i u Dunjkovec/Pretetincu u kojem Međimurec dočekuje Spartak. Sudac utakmice je Marko Đurđek, pomoćnici su mu Matija Horvat i Branko Martan, dok je delegat Željko Štefanac.

Sve se utakmice igraju u nedjelju s početkom u 17 sati.

Kazne isključenim igračima:
Šenkovec – Dino Koren jedna utakmica
Kraljevčan 38 – Martin Tisaj dvije utakmice
                
Lista strijeaca:
5 zgoditaka – Miroslav Lisjak (Polet P), Srećko Šegović (Spartak)
4 zgoditka – Stjepan Krznar (Dinamo D), Josip Igrec, Davor Štrok (Mladost SM), Deni Lukman (Sloboda M)
3 zgoditka – Saša Treska (Međimurec), Tomica Mlinarec (Mladost Pal.), Martin Tisaj (Kraljevčan 38), Krunoslav Gajnik (Polet P), Aleksandar Vincek (Sokol)
2 zgoditka – Luka Lipić (Kraljevčan 38), Roberto Skoliber (Omladinac NSR), Dražen Horvat (Mladost SM), Dean Gugić, Benjamin Ignjić (Mladost I), Bojan Kregar (Međimurec), Dražen Vlašić, Simon Jakšić (Trnava)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije