Stravična nesreća: Djevojka i vozač u bolnici se bore za život

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4 i 20 sati u Čakovcu u Ulici Ivana Novaka poginuo je 21-godišnjak koji je bio putnik u vozilu. Kako doznajemo od međimurske policije, nesretni je mladić poginuo na licu mjesta, dok su 26-godišnji vozač i 17-godišnja putnica vrlo teško ozlijeđeni i prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec gdje se bore za život.

– Na teren su izašli vatrogasci, policija i druge službe. Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu konstatirali su smrt 21-godišnjeg mladića koji se vozio kao suvozač, dok su vozač i putnica s vrlo teškim i po život opasnim ozljedama prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec – kazali su nam u međimurskoj policiji.


Kako se doznaje od policije 26-godišnji je vozač odmah podvrgnut operaciji, ali u Županijskoj bolnici Čakovec o stanju dvoje pacijenata ne žele odavati nikakve informacije. Što se tiče uzroka ove stravične prometne nesreće, u policiji kažu kako je nakon provedenog očevida utvrđeno kako je vozač zbog neprilagođene brzine sletio u zavoju s ceste i zabio se u stup za električnu energiju.

Zbog težine ozljeda alkotestiranje nije bilo moguće obaviti pa se ne zna da li je ovoj strašnoj prometnoj nesreći kumovao i alkohol… Inače, Ulica Ivana Novaka zbog očevida je od 4 i 20 ujutro do 11 sati bila zatvorena za promet radi očevida, a na teren je izašla i Županijska državna odvjetnica.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije