Stigle i prve reprezentacije: Oduševljeni su stazom i krajolikom

Hrvatska, točnije Međimurje, od 8. do 14. rujna bit će domaćin 61. Svjetskog ribolovnog prvenstva u ribolovu udicom na plovak.

Više od 300 natjecatelja, 40 država, najbolji svjetski ribolovci…

Na natjecanju koje će biti održano na odvodnom kanalu Hidroelektrane Donja Dubrava između Svete Marije i Donje Dubrave sudjelovat će preko 300 natjecatelja iz više od 40 država sa svih kontinenata. Ovih dana u Međimurje su stigle i prve reprezentacije iz Velike Britanije, Južnoafričke Republike, Amerike, a već pri samom dolasku svi gosti nisu krili oduševljenje viđenim, ali i organiziranim, te su svi priznali kako se iznimno vesele nadolazećoj organizaciji.

S ozbiljnim treninzima krenulo se već jučer, a prekrasan krajolik, idealni uvjeti za ribolov i kako kažu organizatori – voda bistra i brza, ribe veće – garantiraju izvrsnu zabavu ovog 61. Svjetskog prvenstva.

Ovo je jedan od najvećih događaja u Međimurju te samim time i jako bitan za to područje. Osim natjecateljskog dijela, organizatori su pripremili i bogat zabavni program, koncert Mirka Švende Žige i Adama Končića, te brojne kuharske kotliće, a ono što je najbolje za sve posjetitelje je informacija da je ulaz slobodan za sve događaje i da je uvjet dolaska jedino dobra volja u želji za što boljom zabavom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije