Sportski vikend: Prvenstvo Hrvatske u gimnastici i karate turnir Međimurje open

U susretu 3. kola 3. HNL istok u nedjelju u 17:00 sati Međimurje gostuje u Bijelom Brdu kod BSK-a.

U 4. kolu Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin u subotu u 17:00 sati igraju Rudar – Ivančica, Centrometal – Jalžabet i Nedelišće – Novi Marof. U nedjelju u 10:00 sati u Čakovcu Sloga dočekuje Mladost Komet Prelog, a od 17:00 sati igrat će Zelengaj – Naprijed, Graničar Kotoriba – Polet (SMnM), Plitvica (G) – Archea Čakovec i Sloboda (S) – Pušćine.

U 2. MNL istok u subotu u 17:00 sati igraju Hodošan – Drava (DM), na zapadu Donji Koncovčak – Bratstvo (SV) te u 3. MNL Mladost (D) – Parag i u Zasadbregu će igrati Vučetinec – Dinamo (Ž).

U subotu ŽRK Zrinski nastupa na trokut turniru u Dugom Selu gdje će prvo odmjeriti snage s domaćinom Dugim Selom i odmah u drugoj utakmici protiv ekipa Sesveta.

Rukometaši Preloga u petak gostuju u Križevcima kod KTC-a.

Rukometni klub Nedelišće u subotu organizira memorijalni rukometni turnir Milek – Čoki – Aman. Početak turnira u Atonu je u 15:00 sati. Sudjeluju RK Sokol Vratišinec, GRK Varaždin 1930 II, RK Trnovec i organizator RK Nedelišće. Revijalna utakmica odigrat će se između veterana Nedelišća i Čakovca.

U subotu u sportskoj dvorani u Murskom Središću održavat će se međunarodni rukometni turnir Neores cup. U 9:30 sati igraju MRK Čakovec i njemački TSV Schwabmuenchen. Otvorenje turnira je u 10:30 sati nakon čega u 11:30 sati slijedi susret Ivančice i slovenskog RK Moškanjci Gorišnica. Od 13:30 sati susret ća odigrasti kadeti Čakovca i Pomurja. U 15:30 sati je susret za 3. mjesto te u 17:00 sati finale. Proglašenje pobjednika bit će u 19:00 sati.

U subotu će se održati 22. prvenstvo Hrvatske u gimnastici za senior/ke, junior/ke u nacionalnom gimnastičkom centru Aton. Na njemu će nastupiti Filip Ude kojemu će ovo biti provjera odnosno kontrolno natjecanje prije odlaska u Kinu, na Svjetsko prvenstvo, Leon Leonardo Ružić koji će tražiti svoj ulazak u juniorsku reprezentaciju te reprezentativke Tijana Tkalčec i Stella Petran koja mora potvrditi status potencijalne olimpijske kandidatkinje.

U subotu se u Čakovcu održava 18. međunarodni Karate turnir Međimurje open 2014. u organizaciji Karate kluba Globus Čakovec. Na karate turnir Međimurje open se redovito odazivaju mnogi klubovi i reprezentacije iz svih kategorija kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja. Turnir počinje u 9:30 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, a ulaz je besplatan za sve gledatelje.

Ovog vikenda odbojkaši Centrometala započinju s odigravanjem prvih pripremnih utakmica. U subotu gostuju na turniru u mađarskom mjestu Sumeg gdje će uz domaći Sumegi RE nastupiti još seniorska i juniorska reprezentacija Mađarske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije