Igor Demirović u Centrometalu

Odbojkaški klub Međimurje Centrometal već je na početku prijelaznog roka dobio veliko pojačanje. U redove međimurskog kluba prešao je Igor Demirović. Radi se o igraču koji igra na poziciji korektora, visine 207 cm, starom 33 godine koji je porijeklom  iz Osijeka. Upravo je iz Osijeka prije 11 godina došao u črečanski klub i odigrao jednu sezonu.

Tada je Centrometal izborio Final four Kupa Hrvatske, jedini u dosadašnjoj povijesti. Na tom je turniru Demirović bio proglašen najboljim smečerom. Nakon toga nastupao je za Rijeku, Osijek, osječku Mursu, Daruvar i zadnje tri sezone za Rovinj. Još nedugo je nastupao za hrvatsku reprezentaciju.

Prijelazni rok traje sve do 15. rujna. Pred realizacijom je još jedan bitan dolazak u Centrometal. Po drugoj strani klub je napustio Vabec koji ide u Zadar, Kovač je završio igračku karijeru, Kocijan će na fakultet u Pulu te će vjerojatno na posudbu u jedan od istarskih klubova, dok još nije poznata situacija s Vincekom



Momčad na početku priprema: gore slijeva: Danijel Kopačević, Mišo Petran, Kristijan Gotal, Ivan Novak, Ivan Kurteš, Antonio Čičković i Igor Demirović. Dolje slijeva: Marijan Palinkaš, Tomica Posavec, Karlo Novak, Antonio Juras, Vanja Marciuš, Antonio Stanković i Tomica Puđa.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije