Iduće godine 30. memorijalni turnir u Vratišincu

>> Iduće godine 30. memorijalni turnir u Vratišincu

Pred velikim brojem ljubitelja rukometa u subotu 16. kolovoza u Vratišincu je održan memorijalni rukometni turnir Danijel & Bajo. Ovaj tradicionalni turnir i ove je godine okupio ekipe iz Lepoglave, Gole, Nedelišća i iz Vratišinca, a titulu pobjednika kući je ponjela ekipa RK Nedelišće koja je u polufinalu bila bolja od ekipe RK Concordia iz Lepoglave, dok je u finalnoj utakmici svladala ekipu domaćina.

U borbi za treće mjesto pak je bila bolja ekipa iz Lepoglave koja je tijesnim rezultatom pobijedila ekipu iz Gole. Naravno nije moglo proći ni bez onih iskusnijih odnosno veterana pa su tako revijalni susret odigrale ekipe veterana domaćina i ekipa iz mađarskog Zalaegerzsega u kojoj su gosti pokazali više spretnosti te zasluženo pobijedili.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Filip Goričanec iz pobjedničke momčadi RK Nedelišće odakle dolazi i najbolji golman turnira Saša Jarni. Najefikasniji pojedinac po broju postignutih golova bio je Tomislav Kos iz RK Gola iz Gole, a iz iste momčadi dolazi i ovogodišnji najmlađi igrač turnira Nikola Ramarić. Fair-play ekipom je proglašena ekipa domćina RK Sokol.

Klub se ovim putem još jedanput zahvaljuje svim sponzorima, simpatizerima, volonterima i udrugama u Vratišincu na nesebičnoj pomoći oko organizacije memorijalnog turnira u nadi da će se unatoč raznim poteškoćama koje vrebaju sportske udruge i iduće godine moći organizirati memorijalni rukometni turnir koji će biti jubilarni 30. memorijalni rukometni turnir u Vratišincu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije