SAVJETI: Novo tijelo u samo 90 dana?! Probaj P90x program

Ovoga tjedna vas čeka jedan program koji još na žalost nije stigao u naš kraj, ali to ne znači da ubrzo neće. Nekako se nadam da će se pojaviti netko tko će ga dobro proučiti i krenuti s njim jer definitivno je to zaslužio. Preporučujem svima koji žele vježbati kod kuće jer je napravljen za samostalno vježbanje, a i lako ga možete potražiti i kupiti svoj dvd putem interneta. Ovo je jedan od brzo rastućih programa koji se zapravo puno ne razlikuje od sličnih visoko intenzivnih treninga no razlike ipak postoje. Sam protokol i što on pruža su dovoljni da u samo 90 dana imate novo i skladno tijelo o kakvom već dugo maštate. Čini vam se nemogućim?! Onda trebate probati jer kako ćete drugačije saznati istinu.

P90x –  Power 90 extreme
Totalna transformacija u samo 90 dana uz točno propisane vježbe i plan prehrane bez koje svi ti rezultati ne bi bili vidljivi u tako kratkom roku. To je visoko intenzivan, ekstreman fitness program namijenjen vježbanju kod kuće. No morat ću neke od vas razočarati jer ako ste tek početnik onda svakako ništa od toga jer je potrebna zavidna razina kondicije da bi počeli s vježbanjem jednog tako zahtjevnog programa. Naravno, ima onih koji krenu u vježbanje, ali na kraju rezultati neće biti isti jer za samostalno vježbanje je potrebno dobro poznavanje svih vježbi i njezino izvođenje. Takvim vježbačima preporučujem da najprije krenu od laganijeg programa i tek kad steknu potrebnu snagu krenu u vježbanje istog ili sličnog programa.  Isto tako postoji prethodnik Power 90 koji je lakši te ga preporučujem početnicima.

Kome je namijenjen?
Program P90x je namijenjen sportašima, onima koji su vježbači godinama te za njih takav program neće predstavljati teret ili pretjeran umor mišića i onima koji se bave teškim fizičkim radom. Neki će pomisliti na to da je ovo samo jedan program u nizu, ali moram vam napomenuti da rijetki dolaze do cilja, ovo je zapravo izazov za sve koji misle da su u kondiciji. Nikako ne preporučujem osobama koje imaju bilo kakve posturalne deformacije, problem s disanjem ili sa srcem. Za vježbanje tako zahtjevnog programa je potrebno imati zdravo tijelo i određenu fizičku spremu.

Svima koji će krenuti na vježbanje P90x programa želim dobru zabavu, puno znoja i sreće u postizanju cilja.

Pripremila sam trening – 600 što bi značilo da imate 3 vježbe po 50 ponavljanja u 4 serije. Napravite mali kružni trening. Nakon završene jedne serije odmorite uz hodanje na mjestu oko 1 minute pa nastavite.  Sretno svima!





Raskoračite jednom nogom daleko iza sebe i spustite trup paralelno s podom.  Oslonjeni na prednju nogu skočite pa se natrag spustite u početnu poziciju. Napravite 10 ponavljanja na svaku nogu.



Čučanj-skok radite na način da su vam noge u širini ramena i da vam stopala gledaju ravno naprijed.



Marinci se izvode na način da se iz uspravnog stava čučnjem spustimo prema podu čvrsto oslanjajući na dlanove te odskok nogama unazad te napravimo sklek i odmah se vraćamo u prethodnu poziciju i iz te pozicije u skok.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije