Lopovi ne miruju: Krali kukuruz, fotoaparat, mobitel, kartice, željezo…

Tijekom noći s 11. na 12. kolovoza u Domašincu, u Ulici Katarine Zrinski, nepoznati počinitelj provalio je u garažu, gdje je ukrao razni alat i PVC kanistre sa gorivom. Potom je iz kruga dvorišta ukrao nekoliko PVC vreća sa kukuruzom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U utorak, 12. kolovoza oko 13.30 sati u Čakovcu, u Ulici ZAVNOH-a, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju muškarca iz Mačkovca, te je iz nezaključanog osobnog automobila ukrao torbicu u kojoj su se nalazili fotoaparat, mobitel, osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U ponedjeljak, 11. kolovoza oko 20.15 sati također u Čakovcu, u Zagrebačkoj ulici, policijski službenici zatekli su dvije muške osobe kako na biciklima prevoze razno željezo. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 21-godišnjak iz Pribislavca i maloljetnik s područja Međimurske županije iz kruga poduzeća u Ulici Tome Bratkovića u Čakovcu ukrali razno otpadno željezo vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Sumnja se da je 18-godišnjak provalio u auto kod mosta u Gornjem Kuršancu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak iz Kuršanca počinio kazneno djelo “teška krađa”, u subotu, 2. kolovoza u vremenu od 17.30 do 19.10 sati u Gornjem Kuršancu, kod mosta preko rijeke Drave, gdje je provalio u parkirani osobni automobil vlasništvo 46-godišnjaka iz Varaždina, te ukrao razni električarski alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije