SAVJETI: Warriors functional combat

Kao što sam i obećala u zadnjoj kolumni, svakog tjedna predstavit ću vam po jedan program na koji naiđem u našoj okolici. Zanimljivo je to da se ponekad i sama izgubim u svim tim informacijama, raznovrsnim programima i bogatoj ponudi centara za vježbanje. Jedne subote našla sam se na kavi sa svojim jako dobrim prijateljem i trenerom Dinkom koji kao i ja ima svoje carstvo gdje nemilosrdno muči svoje vježbače. Kada smo nas dvoje na kavi onda je glavna tema –fitnes industrija. Tako ja po prvi puta čujem da se pojavio novi program vježbanja pod imenom Warriors functional combat. U našem kratkom razgovoru došla sam do mnoštvo zanimljivih informacija koje vam ovim putem prenosim izravno iz Dinkovih usta.

PREPOZNAJ RATNIKA U SEBI?!

Bojno polje je svugdje oko nas tako se iz dana u dan pojavljuju raznovrsne male bitke koje vješto osvajamo kao što su bitka za posao, za zdravlje, rat protiv pretilosti itd. Ratnik nije klinac koji osvaja prvo mjesto na natjecanju niti je najbolji sportaš u gradu, ratnik je osoba koja hrabro ulazi u borbu bez gledanja unazad, traži promjene, prepoznaje izazov.

Jednom riječju to je Warriors functional combat novi trening sistem potekao iz kondicijskih drilova borilačkih vještina u kombinaciji sa vježbama snage, brzine, fleksibilnosti i eksplozivnosti. Ako želite smanjiti potkožno masno tkivo, potrošiti višak energije te tako postati jači mentalno i fizički, a sve to zahvaljujući medicinskom loptama, girjama,elastičnim gumama, TRX-u, indijskim palicama, fokuserima i bodyweight vježbama, onda je upravo ovo program za vas. Bez obzira na vaš nivo kondicije i stanje WARRIORS FUNCTIONAL COMBAT je dostupan svakome , bez kontakata i udaraca, potpuno siguran,nov i moderan način vježbanja za svakog bez obzira na spol.

Trening za bočne trbušne mišiće

Za ovaj tjedan pripremila sam vježbe za bočne kose trbušne mišiće pa se nadam da ćete vježbati zajedno s nama. Svaku vježbu ponovite u 20 ponavljanja te napravite ukupno 5 serija. Između serija napravite pauzu od 1 minute. Prije treninga se zagrijte, a nakon treninga ne zaboravite napraviti stretching. Sretno!

Oslonite se na jednu ruku, a dlan te ruke postavite ispod ramena. Druga ruka je na struku, gornja noga ispred donje. Radite male kikeve.

Ista pozicija kao i kod vježbe od prije. Spajamo lakat i koljeno.

U poziciji planka ste, korijen dlana je ispod ramena, a zdjelica iznad linije ramena i pete. Naizmjenice spuštajte vanjski dio bedara prema podu, a da vam pritom zdjelica ne propada.

Lezite na leđima, noge pogrčite i podignite gornji dio trupa na donje bridove lopatica. Naizmjenice dlanovima krenite prema jednom pa drugom stopalu.

Dlanovi iza glave, noge pružene, a gornji dio trupa na donjim bridovima lopatica. Naizmjenice pružite ruku u vanjski dio bedara suprotne ruke. Pogled za dlanovima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije