Portal eMedjimurje.hr podržava oglasnik Pseci.net

Autor najvećeg hrvatskog oglasnika za udomljavanje Pseći.net, mladi Čakovčanin Nikola Pervan, donio je poslovnu odluku i preokret u kojem ima podršku većine azila i udruga za zaštitu životinja u Hrvatskoj, a to je potpuno odustajanje od podržavanja kupovine te fokusiranje isključivo na udomljavanje i pomoć psima. Ovu odluku prepoznala je i podržava nekolicina osoba iz javnog života, među kojima su Nika Fleiss, Nenad Hervatin, Mario Valentić, Bojan Jambrošić…

U oglasniku Pseći.net objavljuju se oglasi za udomljavanje pasa koji su smješteni kod pojedinaca, udruga i u skloništima za nezbrinute životinje, dok se više ne oglašavaju psi za prodaju. Time se potiče udomljavanje pasa umjesto njihove kupnje, čime psi kojima je potreban dom dobivaju novu priliku za život s odgovornim skrbnicima. Novost za područje Zagrebačke županije su i Pseći.net taxi vozila gdje se udomljeni psi voze s 20% popusta.

Svatko tko želi udomiti psa ili ostaviti oglas za udomljavanje napuštene životinje može to učiniti na web stranici www.pseci.net.

Međimurski internetski portal eMedjimurje.hr u potpunosti podržava odluku i spremno pomaže napuštenim ljubimcima da se maknu s ulice i pronađu svoj dom u Međimurju ili šire. Jednom tjedno ćemo objavljivati članke u kojima ćemo predstaviti psiće koji čekaju novi dom i nekoga tko će se brinuti za njih, stoga nas pratite i učinite dobro djelo!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije