Seoske igre među ulicama u Cirkovljanu

Nogometni klub Naprijed iz Cirkovljana poznat po sjajnoj organizaciji u okolici već dugi niz godina organizira seoske igre među ulicama u sportskom parku Zdenci u sklopu dana Sv. Lovre (proštenja u Cirkovljanu 10. kolovoza). Seoske igre su tradicija dugi niz godina, a traju tri dana pd petka kada počinju u 17:00 sati do nedjelje.

Ovakva vrsta druženja i okupljanja naišla je na mnogobrojan odaziv mještana s ciljem druženja. Plan je svaku godinu dodatno povećati broj igara pa se očekuje zanimljiv program u igrama gdje će se ekipe natjecati u odbojci, penali, viseća kuglana, skakanje u vreći, bacanje kamena s ramena, piljenje drva, igra jabuka, pračke, košarka, jaje, hodanje po štulama, tačke, traktor, potezanje užeta i ostalim zabavno društvenim igrama… Kod svih disciplina je osim vještine prisutno i puno smijeha.

Svakog dana u ponudi je bogata gastro ponuda pa posjetitelji seoskih igara mogu kušati domaće specijalitete od pečenih odojaka, kobasica, kotleta, lepinja i naravno osvježavajućih rashlađenih pića. Za dobar ugođaj, ples i zabavu bit će zaduženi pjevačica Yasmin & Dražen iz grupe Bonton. Nisu zaboravili na djecu kao i svake godine bit će velik balon i ringišpil te zabavni park. Svi se pozivaju da dođu i uživaju ovaj vikend u seoskim igrama u Cirkovljanu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije