AMC Međimurje: Fiat 500C – iznad vas nebo, ispod vas udobnost

>> AMC Međimurje: Fiat 500C iznad vas nebo, ispod vas udobnost.

U naš salon vozila Fiat stigao je novi 500C, simpatičan gradski kabrio neodoljivog talijanskog dizajna. Nemoguće je zanemariti njegovu originalnost, prijateljske linije, svijetle kromirane elemente, njegov iskonski talijanski karakter: tako 500C!

Stražnji kraj modela 500C je možda dio s najviše karaktera njegovog jedinstvenog, originalnog stila. Zaokruženi oblik njegovog stražnjeg stakla i spojler ugrađen na mekani krov su lijepi, funkcionalni dizajnerski detalji i neki od najboljih izričaja talijanskog stila.

Konstruiran kako bi u potpunosti bio siguran i lak za vožnju, 500C podrazumijeva tehnologiju koja čini da se svaki dan osjećate kao da ste za upravljačem vremenskog stroja: iako stilom klasičan, njegova duša teži budućnosti.

Start&Stop sustav osigurava nižu emisiju CO2 i manju potrošnju goriva uz veću zabavu. Blue&Me™ sustav omogućuje vam telefoniranje, slušanje poruka i rukovanje vašim telefonskim imenikom bez skidanja ruku s upravljača.

Fiat 500C nije model koji samo dobro izgleda, a nema mišiće. Ispod poklopca motora nalazi se živahni Fire agregat koji je konstruiran kako bi vaše putovanje bilo užitak.

Svaki novi Fiat, pa tako i novi 500C, proizveden je prema najvišim mogućim standardima. Prije nego napusti tvornicu svaki automobil podvrgnut je nizu teških testova, provjera i kontrola. Stoga, u trenutku kada odvezete vaš novi Fiat iz salona, zaštićeni ste s čak 5 godina jamstva i uslugom FIAT Asistencija pomoći na cesti.

Otkrijte novi Fiat 500C u našem salonu i iskoristite posebnu priliku: umjesto za 110.200 kuna sada si možete priuštiti ovaj prelijepi kabrio za samo 102.900 kuna.

AMC Međimurje d.o.o.

Ovlašteni Fiat i Alfa Romeo partner

Športska 8, Čakovec

Tel.: 040 328 750

Email:prodaja@amc-medjimurje.hr

www.amc-medjimurje.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije