Plenum klubova I. Međimurske nogometne lige u Palovcu

Danas (petak) u Palovcu je održan i posljednji u nizu plenum klubova i to I. Međimurske lige. Niti ovom plenum odaziv nije bio naročit jer se od 16 klubova plenumu odazvalo 11 predstavnika. Nije bilo predstavnika Podturna, Sokola, Mladosti Ivanovec, Šenkovca i Međimurca.

Plenum je vodio Darko Jambrović tajnik Međimurskog nogometnog saveza, a uz njega bili su još nazočni predsjednik saveza Mato Kljajić i povjerenik za natjecanje Igor Križarić. Klubovi su upoznati s propozicijama natjecanja za novu sezonu 2014./2015. i izvučeni su natjecateljski brojevi. Samo će Omladinac Novo Selo Rok i Šenkovec svoje utakmice kao domaćini igrati subotom.

Prema Bergerovim brojevima u prvom jesenskom kolu igrat će: Omladinac (NSR) – Kraljevčan 38 igraju u petak 15. kolovoza, a u nedjelju 17. kolovoza igrat će Mladost (Pal.) – Trnava, Spartak – Sloboda (M), BSK – Dinamo (D), Dinamo (P) – Polet (P), Jedinstvo (NSD) – Sokol i Mladost (I) – Šenkovec.

Zbog međunarodnog turnira U-12 Međimurec će kao domaćin s Podturnom odigrati svoju utakmicu prvog kola u srijedu 20. kolovoza. Utakmice prvog jesenskog kola igraju se s početkom u 17:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije