Erwin Škoda doveo Hrvatsku do bronce

U Assenu u Nizozemskoj je održano Svjetsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak u kategorijama do 14, 18 i 23 godine. Najuspješniji su bili najmlađi koji su na kraju osvojili broncu, a među njima se istaknuo Erwin Škoda.


On je u ukupnom poretku bio osmi što je najbolji rezultat u našoj reprezentaciji, a u sektoru C je bio najuspješniji s 7 471 g i s 29 ulovljenih riba. Sara Strbad je dala svoj doprinos svjetskoj bronci s 27. pozicijom u pojedinačnoj konkurenciji.

U reprezentaciji do 18 godina nismo imali predstavnika iz Međimurja, a Hrvatska je zauzela tek 15. pretposljednju poziciju.

U kategoriji do 23 godine čak su tri međimurska ribolovca u reprezentaciji. To su Mihael Pongrac, Alan Perko i Darko Filipašić. U konačnom poretku Pongrac je bio 45. Petko je zauzeo 50. mjesto. U konkurenciji 17 država Hrvatska je pri samom dnu na 15. poziciji.


Kratko smo se čuli s predsjednikom Međimurskog riblovonog saveza Zoran Pfeiferom koji nam je rekao da je nezadovoljan učinkom reprezentacija U18 i U 23. Tijekom boravka u Nizozemskoj snimila se situacija vazana uz samu organizaciju Svjetskog prvenstva kako bi ono seniorsko u Međimurju prošlo još bolje u rujnu. Održan je novi sastanak organizacijskog odbora i za sada se sve odvija kako je i predviđeno.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije