Strahoninec domaćin plenuma II. MNL zapad

Strahoninec je bio domaćin plenuma klubova II. Međimurske lige zapad. Kiša i loše vrijeme očito su imali utjecaj i na odaziv jer se od 16 klubova plenumu odazvalo 11 predstavnika. Nije bilo predstavnika susjednog Bratstva iz Savske Vesi što je posebno zanimljivo, te Donjeg Koncovčaka, Zebanca, Napretka i Venere PMP.

Plenum je vodio Darko Jambrović tajnik Međimurskog nogometnog saveza, a uz njega bili su još nazočni predsjednik saveza Mato Kljajić i povjerenik za natjecanje Igor Križarić. Klubovi su upoznati s propozicijama natjecanja za novu sezonu 2014./201.5 i izvučeni su natjecateljski brojevi. Hajduk Štrukovec, Donji Koncovčak i Bratstvo Savska Ves će svoje utakmice kao domaćini igrati subotom.

Prema rasporedu u prvom jesenskom kolu igrat će: Bratstvo (SV) – Trnovec i Hajduk (Š) – Bratstvo (J) igraju u subotu 16. kolovoza, a u nedjelju 17. kolovoza igrat će Strahoninec – Venera PMP, Pobjeda – Zebanec, Jedinstvo (GM) – Drava (K), Plavi (Pek.) – Donji Koncovčak, Mali Mihaljevec – Napredak i Sloga (Š) – Mura. Sve utakmice prvog jesenskog kola igraju se u 17.30 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije