Memorijalni turnir «Željko Jambrošić»

Loše vremenske prognoze nisu bile zapreka ni ove godine da se u Gornjem Kraljevcu u organizaciji tamošnjeg nogometnog kluba NK Napredak pod pokroviteljstvom Općine Vratišinec, održi šesti memorijalni turnir “Željko Jambrošić”.

U spomen prerano preminulom mještaninu koji je svojim djelima za života utjecao na dobrobit mjesta održan je nogometni turnir između ekipa: NK Sokol Vratišinec, NK Venera, Sv. Juraj na Bregu, NK Torpedo, Križovec i domaćina NK Napredak Gornji Kraljevec.

U subotu 26. srpnja u 10h općinski čelnici položili su aranžman i zapalili svijeće na mjesnom groblju, a popodne su odigrane prve dvije utakmice.

Nedjelja 27. srpnja je bila dan za polufinale i finale uz veliku podršku posjetitelja.

Osim sportskog natjecanja,  za dobru hranu i piće svih natjecatelja, uzvanika i posjetitelja pobrinuo se u ime Općine Vratišinec, kao glavnog sponzora već tradicionalnog turnira, načelnik gosp. Zdravko Mlinarić.

Za kvalitetni ¨Bograč¨ zaslužan je dvojac LD Zec, a prepoznatljive langoše spremile su ¨Kralovske žene¨.

Najvažnije je da dobre, vesele, pozitivne atmosfere i druženja svih prisutnih nije nedostajalo. Sve nogometne ekipe od NK Venere koja je osvojila prvo mjesto, drugoplasirani NK Torpedo, treći NK Sokol obećale su odazvati se i sljedeće godine na poziv domaćina NK Napredak koji je ove godine završio na četvrtom mjestu.

Uz podjelu pehara, čestitkama  svim natjecateljima, posjetiteljima i uzvanicima na kraju zahvalili su načelnik Općine gosp. Zdravko Mlinarić, zamjenica načelnika gđa. Granatir Milena i predsjednik NK Napretka gosp. Kovačić Zlatko. Sve pohvale organizatoru.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije