Održan plenum klubova III. Međimurske nogometne lige

U Štefancu je održan plenum klubova III. Međimurske nogometne lige. Od 14 klubova plenumu se odazvalo 13 predstavnika. Nije bilo jedino predstavnika Torpeda.

Od ranije je poznato da su Plavi 1975 iz Prekope-Bukovca i Trnje iz Svetog Jurja u Trnju odustali od natjecanja. Ispred Međimurskog nogometnog saveza plenumu su bili nazočni Darko Jambrović tajnik i povjerenik za natjecanje Igor Križarić.

Klubovi su upoznati sa propozicijama natjecanja za novu sezonu 2014./2015. i izvučeni su natjecateljski brojevi. Omladinac Mačkovec, Eko Sveti Križ i Vučetinec će u novoj sezoni svoje utakmice kao domaćini igrati subotom. Kako Vučetinec nema vlastiti teren igrat će kao domaćin u Zasadbregu, a Parag će zasad sve svoje utakmice igrati u gostima.

Prema rasporedu u prvom jesenskom kolu igrati će: Eko – Parag i Omladinac (M) – Borac (DH) igraju u subotu 16. kolovoza, a u nedjelju 17. kolovoza igrat će Bratstvo (P) – Zasadbreg 77, Jadran – Vučetinec, Torpedo – Radnički, Hajduk (B) – Mladost (S) i Dinamo (Ž) – Mladost (D). Sve utakmice prvog jesenskog kola igraju se u 17:30 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije