Zlato Ajdarpašiću na ljetnom turniru u Belici

Udruga stolnotenisača amatera iz Belice u subotu je u mjesnom Društvenom domu organizirala svoj jubilarni deseti otvoreni turnir. Na ovom, ljetnom, sudjelovalo je 18 igrača iz stolnoteniskih klubova Mihovljan, Čakovec, Putjane i domaćega kluba.

Nakon do sada 3 osvojena srebra subotnji je bio sretan za Sinišu Ajdarpašića iz STK Putjana, koji je u finalu bio uspješniji od Danijela Gužvinca iz STK Čakovca. Treće mjesto osvojio je dosadašnji četverostruki pobjednik Michell Čeh iz STK Čakovca, koji je u polufinalu nakon velike borbe rezultatom 3:2 izgubio od Ajdarpašića, a u razigravanju za broncu savladao klupskoga kolegu Emila Šestaka, u drugom polufinalu poraženoga od Gužvinca.

Pobjednik utješnoga natjecanja igrača koji su u kvalifikacijskim skupinama osvojili treća i četvrta mjesta je Vladimir Šestak, u finalu bolji od Josipa Habjana Đusa, predsjednika domaćega kluba, a treće je mjesto, nakon pobjede nad Beličancem Kristijanom Dodlekom osvojio Nino Baša, mladi igrač Mihovljana.

U organizaciji turnira udruzi su pomogli OPG Vinković, Trgovina za vas, Općina Belica i gospodin Josip Obadić, svi iz Belice, a medalje i nagrade je uz asistenciju voditelja turnira Slavka Tratnjaka podijelila gospodična Sanja Cofek.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije