Vatrogasne ekipe iz D. Kraljevca i Šandorovca najbolje u Kuršancu

U subotu, 19. srpnja 2014. u Kuršancu se održao 4. Kup Kuršanca sa zaprežnim špricama čiji je organizator DVD Kuršanec. Na natjecanju je sudjelovalo 16 ekipa od čega 12 u muškoj i 4 ekipe u kategoriji žena.

U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Donji Kraljevec, druga je bila ekipa DVD-a Nova Ves, a treća DVD-a Savska Ves. U ženskoj kategoriji najbolje su bile članice DVD-a DVD Šandorovec ispred vatrogastkinja iz Svetog Križa i Nove Vesi.

U kategoriji za najstariju ekipu na natjecanju pehar i diplomu osvojila je ekipa DVD-a Donji Kraljevec, a u kategoriji za najstarijeg člana pehar i diplomu osvojio je Anton Mikulek (85 godina) iz DVD-a Nova Ves, javlja portal Vatrogasci Međimurja

Natjecatelje su pozdravili predsjednik Vijeća mjesnog odbora Kuršanec Danijel Šmaguc, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Jurica Horvat, Dragutin Trupković ispred Vatrogasne zajednice Međimurske županije i Robert Pevec ispred vatrogasne zajednice Grada Čakovca. Sudačka komisija bila je u sastavu Branimir Grabar i Nikola Besedić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije