Nedelišće danas na Tratama ugošćuje Zavrč

Nogometaši Nedelišća su pod vodstvom novog trenera Damira Maretića pripreme za Međužupanijsku ligu Čakovec-Varaždin započeli još 7. srpnja. Dosad su odigrane tri prijateljske utakmice u kojima je Nedelišće dva puta pobijedilo (Sloboda Slakovec 2:1, Spartak Mala Subotica 4:1) te jednom izgubilo (Varaždin 1:8), a pred njima je još najmanje toliko utakmica do početka nove sezone.

Prva od njih na rasporedu je danas (srijeda, 23. srpnja) s početkom u 18:00 sati kad na Sportsko-rekreacijskom centru Trate gostuje Zavrč, slovenski prvoligaš koji je proteklog vikenda u 1. kolu bio bolji od Celja s 1:0. Cijena ulaznice je 20 kuna, a kupnjom iste svaki gledatelj ima pravo na jedno besplatno piće u iznosu od 10 kuna.

Velik dio te slovenske momčadi čine Hrvati, počevši od stručnog stožera na čijem čelu su Željko Orehovec kao glavni te Damir Biškup kao pomoćni trener, dok je u igračkom kadru čak 14 nogometaša s hrvatskim državljanstvom. Bit će ovo drugo gostovanje Zavrča na Tratama ove godine, u prvoj utakmici odigranoj krajem ožujka gosti su ostvarili uvjerljivu pobjedu 0:4 sa po dva gola u svakom poluvremenu.

Iz tjedna u tjedan i momčad Nedelišća se pojačava s kvalitetnim igračima i uigrava te ne sumnjamo da će ostvariti zacrtani cilj – vrh MŽNL Čakovec-Varaždin. U subotu (26. srpnja) Nedelišće gostuje u Pušćinama, dok idućeg tjedna u subotu (2. kolovoza) na Trate dolazi Inter iz Zaprešića, dugogodišnji hrvatski prvoligaš, a danas drugoligaš s ambicijama za povratak u najjači rang.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije