Zahvaljujući alarmu i policiji lopov iz Mačkovca završio u zatvoru

Za vikend je Policijska uprava međimurska evidentirala tri teške krađe. U petak, 18. srpnja u ponoć, policijski službenici zaprimili su dojavu da se u Čakovcu u Ulici Ruđera Boškovića u trgovini uključio alarm.

Dolaskom na mjesto dojave, u trgovini su zatekli nepoznatog muškarca kojeg su uhitili. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 34-godišnjaku iz Mačkovca koji je provalio u trgovinu vlasništvo poduzeća iz Jalkovca.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, te je u subotu, 19. srpnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a potom doveden  Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu gdje je saslušan, te mu je  sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju do mjesec dana.

Istog dana, u vremenu od 6 do 15 sati u Okruglom Vrhu, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao prijenosno računalo, razni nakit i novac.

U razdoblju od 16. do 19. srpnja, u poljskom predjelu zvanom “Drabušica” u blizini mjesta Donji Kraljevec, nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu koja je vlasništvo muškarca iz Donjeg Kraljevca i ukrao motorni trimer.  Materijalne štete procjenjuju na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije