Nesreća u Štefancu: U sivoj Mazdi život izgubio Branko Oršuš

>> Nesreća u Štefancu: U sivoj Mazdi život izgubio Branko Oršuš

Nije ovo prvi put da strada ta ograda. Em ljudi voze prebrzo kroz naše naselje, em je taj zavoj nezgodan, a ako je još i alkohol bio u pitanju… – komentirali su u nedjelju rano ujutro mještani Štefanca gledajući sivu Mazdu u kojoj je ležao mrtav suputnik.

Nesreća se dogodila oko 5.10 sati, a kako javlja Policijska uprava međimurska automobil je sletio s ceste zbog prevelike brzine te udario u dvorišnu ogradu. Ulica Zrinskih, inače stara magistrala koja vodi prema Budimpešti, zatvorena je zbog policijskog očevida.

Od dvorišne ograde s desne strane mazda se odbila prema drugoj strani ceste. Automobil je krapinskih registarskih oznaka, no tamo je samo kupljen, a vozio ga je mještanin susjednog romskog naselja kod Pribislavca.

Okupljeno mnoštvo Roma kaže da ima tridesetak godina i da mu nije ništa. Uz njega je sjedio i u sudaru poginuo Branko Oršuš, također mještanin romskog naselja u pedesetim godinama, kojega Čakovčanci pamte jer bi uz obilježavanje dana pada vojarne centrom znao prošetati u maskirnoj uniformi – bio je branitelj.

U kratkom periodu u roku od tri tjedna, nakon nesreće u Hodošanu, ovo je drugi suvozač koji je smrtno stradao na našim cestama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije