NAGRADNA IGRA: Svi na kupanje u Toplice Sveti Martin

Za vikend nam se ljeto vraća uz +30 stupnjeva te vas Toplice Sveti Martin ponovno zovu na druženje na bazenima! Tko je s nama?

eMedjimurje.hr nagrađuje četvero najbržih čitatelja s ulaznicom za osvježenje u Toplicama Sveti Martin!

Spa & Sport Resort Sveti Martin je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu.

Izuzetno bogata termalna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko-mađarska tvrtka London Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte potekla je termalna voda.


Prvih četvero čitatelja koji odgovore na nagradno pitanje i ostave točan odgovor ispod ovog članka dobivaju po jednu cjelodnevnu ulaznicu za kupanje iskoristivu ovaj vikend (subota ili nedjelja) i to 19.7. ili 20.7..

Nagradno pitanje glasi: Koje je godine otkrivena termalana voda u Tolicama Sveti Martin?

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići dobivenu ulaznicu na ulazu u Toplice Sveti Martin. Po jednu ulaznicu dobiva četvero prvih komentatora koji točno odgovore na pitanje.

Sretno!

SPA & SPORT RESORT SVETI MARTIN
Grkaveščak b.b.
Sveti Martin na Muri
www.toplicesvetimartin.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije