U tijeku istraga protiv mecene čukovečkog kluba Stjepana Igreca

Iako su neki lokalni mediji u četvrtak izvijestili kako je varaždinski poduzetnik Stjepan Igrec (71) uhićen radi sumnje u gospodarski kriminal, neslužbeno doznajemo kako se uhićenje očekuje tijekom petka.

U Policijskoj upravi varaždinskoj su potvrdili kako su u tijeku istražne radnje vezano za 71-godišnjaka s varaždinskog područja, no njegov identitet nisu željeli otkriti u ovoj fazi istrage. Stjepan Igrec u javnosti je poznat kao član Nadzornog odbora Varteksa, čiji je i dioničar, te bivši (su)vlasnik nekoliko posrnulih tvrtki, među kojima je primjerice prevoznička tvrtka ATP Igrec.

Osim toga između njega i Grada Varaždina već godinama traje “natezanje” oko prava na teniske terene, tj. balon. Igrec je u rodnom Čukovcu u Međimurju poznat kao mecena tamošnjeg nogometnog kluba. Lani se požalio da klub s pedesetak nogometaša financira deset godina, i to bez pomoći Grada Preloga.

Izjavio je da je klubu, u kojem je predsjednik, i otac i majka. Čukovec, selo s 350 stanovnika, postalo je šire poznato ovog proljeća, kad su za klub iz Prve međimurske lige zaigrali japanski nogometaši Sato Kenta (21) i Shun Takano (18), koji su odsjeli u – Igrecovoj kući.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije