Pronašli kradljivca na biciklu i provalnika iz Piškorovca

U vremenskom razdoblju od 13. do 15. srpnja u Strahonincu u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao bojlere, stol i bicikl. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, javljaju iz policije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu na drzak način, u nedjelju, 13. srpnja oko 16.20 sati u Pribislavcu u Ulici Augusta Šenoe, počinilo dijete s područja Međimurske županije.

On je, vozeći se na biciklu, s leđa prišao drugom djetetu s područja Međimurske županije, te joj iz stražnjeg džepa hlača ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Mobitel mu je oduzet i vraćen vlasnici, a prema njemu će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem otkriven je počinitelj teške krađe počinjene 17. listopada 2013. u vremenu od 7.10 do 8.50 sati u Ulici Matije Gupca u Macincu. Sumnja se da je počinitelj 24-godišnjak iz Piškorovca, koji je provalio u obiteljsku kuću i ukrao razni nakit u vrijednosti više tisuća kuna. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije