Rukometašice u društvu gradonačelnika prošetale Čakovcem

Rukometašice Rusije, Rumunjske, Slovenije, Brazila, Kines i Tunisa koje u sklopu Svjetskog rukometnog prvenstva za juniorke borave u Čakovcu gdje i igraju utakmice, danas su odlučile prošetati gradom, obići dućane ali i upoznati čakovečkog gradonačelnika Stjepana Kovača.

Cure su fotografima spremno pozirale za zajedničku fotografiju ispred crkve sv. Nikole biskupa, a vesele Ruskinje s mladim su gradonačelnikom snimile i popularni “selfie”. Nasmijane i vedre rekle su kako im se grad sviđa te da su zadovoljne organizacijom prvenstva i smještajem, a iako su ekipe međusobni protivnici, djevojke se izvan terena rado druže i dobro slažu.

Iako zbog svojih dobih rezultata često putuju, većina je prvi puta u Hrvatskoj. Uz to što se na međunarodnim natjecanjima međusobno upoznaju, upoznaju kulturu ostalih zemalja sudionica natjecanja te sklapaju prijateljstva, uvijek ih iznova vesele mogućnosti upoznavanja okruženja u kojem borave pa su tako danas šetnjom kroz Čakovec pokušale makar malo upoznati našu povijest, tradiciju i kulturu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije