Počinili teške krađe: “Pali” kradljivci iz M. Središća i Pribislavca

U četvrtak, 26. lipnja u vremenu od ponoći do 4.45 sati u Maloj Subotici u Ulici Alojza Stepinca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i iz aparata za igru, u kojeg je također provalio, ukrao kovani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, javljaju iz policije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su kazneno djelo teške krađe u Mačkovcu u Ulici bana Josipa Jelačića, tijekom noći s 20. na 21. svibnja, počinili 25-godišnjak i dvojica 20- godišnjaka iz Murskog Središća koji su u dvorištu obiteljske kuće provalili u šupu te ukrali razni alat i kanistar s gorivom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je kazneno djelo krađe u petak, 23. svibnja ove godine u vremenu od 10.30 sati do 12.30 sati u Čakovcu u Ulici dr. Ivana Novaka, počinio 22-godišnjak iz Pribislavca koji je na parkiralištu kroz djelomično otvoreni prozor otvorio vrata osobnog automobila i iz njega ukrao torbu u kojoj su se nalazila dva prijenosna računala i razna dokumentacija, te time oštetio vlasnika iz Kuršanca za više tisuća kuna.

Jedno od ukradenih računala oduzeto je i vraćeno vlasniku, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije