Karlu Vrančiću oprema vrijedna 14 tisuća kuna

Proteklog vikenda u prostorijama Streljačkog kluba “Zelenbor” Brezje obavljena je primopredaja nove, najkvalitetnije streljačke opreme za trenutno najboljeg međimurskog strijelca, Karla Vrančića. Opremu je nabavila uspješna međimurska tvrtka “Te-Pro” iz Vrhovljana (Sveti Martin na Muri), a opremu je uručio direktor tvrtke Zlatko Rajf.

Streljački klub “Zelenbor” zahvalio je na donaciji i upoznao Zlatka Rajfa s rezultatima i planovima kluba, a posebno Karla Vrančića. Karlo je u minuloj sezoni kvalitetnim rezultatima izborio svoj prvi nastup u hrvatskoj reprezentaciji i ovih je dana krenuo s bazičnim pripremama za novu sezonu. Cilj sezone je nastup na Europskom prvenstvu koje će se u ožujku 2015. održati u Nizozemskoj.

Direktor “Te-Proma” istaknuo je da poznavajući  Karla (inženjer u tvrtki Te-Pro) vjeruje u daljnji napredak rezultata, a time i osvajanje novih medalja sa državnih i međunarodnih natjecanja. S novom opremom vrijednom 14 tisuća kuna, novi ciljevi trebali bi biti lakše ostvarivi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije