Prilikom kontrole 171 biciklista policija pronašla tri ukradena bicikla

Kako je na području grada Čakovca od početka godine ukradeno 87 bicikala, da bi suzbili takve krađe i otkrili počinitelje policijski službenici Policijske postaje Čakovec nastavili su sa pojačanim kontrolama bicikala koje su ovaj puta provodili u razdoblju od 9. do 13. lipnja.

Kroz 44 kontrole na različitim mjestima kontrolirali su i provjerili 171 bicikl i njihove korisnike, pri čemu su pronašli 3 ukradena bicikla koje su oduzeli i vratili vlasnicima, a počinitelje sankcionirali. Kontrole će se i nadalje provoditi, a kako bi se ovakve krađe spriječile apeliraju i na građane da i sami vode brigu o tome gdje ostavljaju bicikle, da ih obavezno zaključavaju, te da ih, ukoliko to još nisu učinili, evidentiraju u evidenciji koju vodi svaka policijska postaja.


Akcija “Nadzor nepropisne brzine”

U petak, 20. lipnja tijekom dana, na području Policijske uprave međimurske policijski službenici provoditi će operativnu akciju “Nadzor nepropisne brzine”. Akcija će se usmjeriti na suzbijanje prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i grubo kršenje prometne discipline (bezobzirno ponašanje sudionika u prometu).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije