Sve u ljubičastom: Čačićevi reformisti otvorili ured u centru Čakovca

Sandra Herman, povjerenica Udruge “Inicijativa za osnivanje narodne stranke-reformisti” za Međimursku županiju, u nazočnosti okupljenih članova u ponedjeljak 16. lipnja, otvorila je ured Udruge u podrumu Novog pasagea u Čakovcu te ga predala na korištenje svim članovima.

U kratkom izlaganju osvrnula se na dosadašnji rad Udruge, kojim je izrazito zadovoljna iz razloga što svakodnevno pristižu novi članovi s područja čitavog Međimurja. Prilikom otvorenja ureda i druženja s članovima raspravljalo se i o programskim smjernicama Udruge, koja će u jesen prerasti u Narodnu stranku reformista, osobito o promjeni izbornog sustava koju su upravo Čačićevi reformisti prvi predlagali i pripremili prijedlog zakona za saborsku proceduru, a ovih je dana mnogi svojataju i predlažu čak i kao referendumsko pitanje.

Ovom prigodom predstavljen je i dopredsjednik novoosnovane podružnice grada Mursko Središće Rajko Radiković, a uz njega i mnogobrojne članove otvorenju su prisustvovali i predsjednica podružnice grada Čakovca Anita Sakač, predsjednik podružnice Belica Dragutin Braniša, dopredsjednik podružnice Pribislavec Dušan Šmitran,te tajnik Udruge Dejan Levačić.

Herman je za subotu, 21. lipnja najavila druženje s građanima na Trgu Republike u Čakovcu u vremenu od 9 do 12 sati. Udruga će na svom štandu građanima predstaviti program te podijeliti prigodne poklone, a svi zainteresirani moći će iskoristiti priliku i postati članom Udruge. Ovom prilikom pozivaju sve Međimurke i Međimurce da im se pridruže. Više o udruzi «Inicijativa za osnivanje narodne stranke-reformisti» možete saznati klikom ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije