U Čakovcu nakon pucnjave pronađen mrtav muškarac (59) iz Mihovljana

U petak navečer oko 21 sat, međimurska policija dobila je dojavu o pucnjavi u Ulici Janka Slogara u Čakovcu. Nakon izlaska na mjesto pucnjave, pronađen je mrtav muškarac s prostrjelnom ranom.

Nakon obavljenog očevida policija je utvrdila da se radi o 59-godišnjem muškarcu koji je izvršio samoubojstvo pucanjem iz vatrenog oružja.

Istraga o ovom tragičnom događaju je u tijeku kao i motivi koji su naveli čovjeka da si oduzme život.

Iz Policijske uprave Međimurske dobili smo službeno priopćenje: U petak, 13. lipnja u 21,18 sati Policijska uprava međimurska je putem Centra 112 obaviještena da se u Ulici Janka Slogara u Čakovcu čuo pucanj iz vatrenog oružja i da na ulici leži jedna osoba.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je toga dana oko 21,15 sati na parkiralištu stambene zgrade u Ulici Janka Slogara u Čakovcu 59-godišnjak iz Mihovljana počinio samoubojstvo pucanjem iz vatrenog oružja.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu koja je naložila i obdukciju nad mrtvim tijelom. Kriminalističko istraživanje nastavlja se u cilju utvrđivanja motiva samoubojstva, a o događaju će se dostaviti posebno izvješće Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije