Predstavljen novi Politički vodič kroz Međimursku županiju

Točno godinu dana nakon lokalnih izbora, iz tiska je izašao novi Politički vodič kroz Međimursku županiju.

U ovom 7. izdanju po redu nalaze se podaci o Međimurskoj županiji, dužnosnicima, županijskoj upravi, gradovima i općinama,  javnim poduzećima, državnim uprava, institucijama, ali i statistički podaci, povijesni pregled, dobitnici županijskih priznanja i nagrada te još mnogo toga.

– Razlog što je Politički vodič tek sada tiskan, jer ponajprije u tome što su tek početkom ove godine popunjena ili formirana razna vijeća, ustrojene sve službe u Županiji, općinama i gradovima, te su završeni razni natječaji – rekao je na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u prostorima Međimurske županije župan Međimurske županije Matija Posavec.

Novost u odnosu na prethodna izdanja je i u tome što se ono nalazi na Internetu, na županijskim stranicama Međimurske županije, te što je u elektronskom obliku dostupno svima. Internetsko izdanje je interaktivno, što znači da pritiskom na tipku miša otvaramo mail program ili internetsku stranicu. – To omogućuje jednostavno kontaktiranje željenih osoba ili institucija, te je još jedan prilog povećanju dostupnosti javnih usluga, što nam je i cilj, završio je župan Posavec.

Tiskano je 500 primjeraka, a ukupna cijena je nešto manje od 15.000,00 kuna. Internetsko izdanje osvježavat će se svakih mjesec dana, tako da će podaci na njoj biti ažurni i u najvećoj  mjeri točni. Po prvi put napravljena je i elektronička baza podataka, tako da se podaci mogu obrađivati te izdavati posebna izdanja, primjerice samo o političkim dužnosnicima, ustanovama u kulturu i slično.

I na kraju, treba napomenuti da je ovo izdanje u potpunosti rad zaposlenika Međimurske županije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije