Održan izborni zbor HSP-a Dekanovec: Predsjednik Stjepan Ciceli

U četrvtak je u općinskoj vijećnici  općina Dekanovec održan izborni zbor Hrvatske stranke prava (HSP) za općinu Dekanovec. Prije samog zbora upriličeno je potpisivanje pristupnica za pet novih  mladih članova.

Zbor je otvorila i pozdravila povjerenica HSP-a za Međimursku županiju Marija Hertelendi. Zboru podružnice Dekanovec su nazočili stari i novi članovi podružnice. Za predsjednika podružnice  Dekanovec izabran je Stjepan Ciceli, dopredsjednici su Josip Ciceli i Antun Ciceli. Za tajnika je izabran Srećko Furdi, a za rizničara Miroslav Baksa.

Novoizabrani predsjednik podružnice zahvalio se na ukazanom povjerenju i najavio smjernice daljnjeg djelovanja, s posebnim naglaskom na rad s mladim pravašima gdje, s obzirom na interes za  učlanjenje u HSP, s pravom očekuje skoro formiranje pravaške mladeži u ovoj podružnici.

Povjerenica HSP za Međimursku županiju Marija Hertelendi je čestitala novom vodstvu na izboru i najavila osnivanje novih podružnica Hrvatske stranke prava u Međimurskoj županiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije