Conti-S: Spremni ste za promjenu? Uštedu? Mi smo tu za vas!

Conti-S j.d.o.o. je tvrtka koja nudi knjigovodstvene, računovodstvene, financijske usluge i računovodstveni kontroling tvrtkama koje same vode računovodstvo.

Također nudimo i uslugu izrade planova za predstečajne nagodbe u suradnji sa senior partnerom. Izrada kompletne dokumentacije za poticajna sredstva kod otvaranja obrta ili trgovačkog društva, ukoliko se odlučite za naš knjigovodstveni servis, izrada navedene dokumentacije je besplatna.

Novim klijentima prvih mjesec dana knjigovodstvene usluge odrađujemo besplatno. Izrada godišnjih financijskih izvješća, izrada analize poslovanja (mjesečna), izrada zahtjeva za kredite – neće se dodatno obračunavati na naknadu.

Radimo s manjim brojem klijenata kako bi naše usluge bile što kvalitetnije te kako bi vaše poslovanje upoznali i samim time pružili vam najbolju moguću uslugu. Naš tim sastoji se od visokoobrazovanih mladih ljudi, s dugogodišnjim iskustvom u računovodstvenom sektoru i reviziji. Brzina, kvaliteta i odgovornost naše su karakteristike.


Nalazimo se u prostoru bivše vojarne TIC II, ured broj 24, zgrada 22C, svim klijentima osigurani je besplatni parking. Kontakt: 098 181 2144 ili putem maila: conti-s@conti-s.com.hr.

Preporučeno
Najnovije