Poraz Međimurja u derbiju, Nedelišće i Mladost Prelog slavili

U 27. kolu 3. HNL sjever u derbiju je Međimurje poraženo u Bjelovaru, domaće pobjede upisali su Mladost Prelog i Nedelišće, a svi ostali naši klubovi su poraženi.

U derbiju vodećih ekipa na Gradskom stadionu Bjelovar je pobijedio Međimurje 2:1 pred 400 gledatelja. Golom Paveca 13. minuti iz kaznenog udarca poveo je domaćin, a već u 16. minuti Pušić zabija za 2:0. U 34. minuti Roberto Skoliber zabija za 2:1 i do kraja susreta mreže miruju. Bjelovar je sada vodeća ekipa i ima tri boda više od Međimurja.

Mladost iz Preloga je porazila Viroviticu 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0, a strijelci za domaćina bili su Stjepan Caban u 3. minuti i Elvis Sabol u 41. minuti. Početkom drugog dijela na 3:0 u 46. minuti povisio je Admir Vuk, a gosti su uspjeli zabiti počasni gol za konačnih 3:1.

Nedelišće je u uzbudljivom susretu bilo bolje od Podravine 4:3. Poluvrijeme su gosti dobili 1:2. Gosti su poveli 0:1 nakon pola sata igre. Nenad Hanc je zabio za Nedelišće u 35. minuti za 1:1, a pri kraju poluvremena Ludbrežani zabijaju za 1:2. Golovima Nine Pintarića u 53. minuti i Nevena Bujanića u 62. minuti Nedelišće radi preokret za 3:2. U 78. minuti gosti zabijaju za 3:3 iz dvojbenog kaznenog udarca. Nedelišće pritišće i golom Manuela Marčeca u 85. minuti slavi 4:3.

Nedelišće je došlo do bodova golom Manuela Marčeca u završnici

U Svetom Martinu na Muri Polet je poražen od Koprivnice 0:3. Gosti su zabili dva gola u prvom dijelu  već nakon petnaestak minuta te još jedan u nastavku. Susret je pratilo 400 gledatelja.

Varaždin je bio bolji od Rudara 1:0 golom pri kraju prvog poluvremena. Rudarovci su odigrali doru utakmicu i šteta je što nisu došli barem do boda.

U Slatini je domaćin pobijedio Graničar iz Kotoribe čak 9:3. Poluvrijeme je bilo 5:2, a dva gola za Kotoripčane zabili su Borko Beliga i Vilim Kos, a treći gol pri kraju susreta je zabio Mario Paveli.


>>> Nogometaši Čakovca nisu izdržali do poluvremena

3. HNL sjever, 27. kolo, Bjelovar – Međimurje 2:1, Polet Sveti Martin na Muri – Koprivnica 0:3, Nedelišće – Podravina 4:3, Čakovec – Mladost Ždralovi 0:11 (prekid u 40. minuti), Mladost Prelog – Virovitica 3:1, Varaždin – Rudar 1:0 i Slatina – Graničar Kotoriba 9:3.

Županijske nogometne lige: Pobjede Čukovca i Slobode Slakovec

U 1. ŽNL Omladinac je u Novom Selu Rok izgubio od lidera Čukovca 0:2. Sloboda je u Slakovcu porazila Slogu Čakovec 3:2. Sloga je povela, domaćin poravnao autogolom Slogaša i s 1:1 se odlazi na poluvrijeme. U nastavku Slakovčani rade potpuni preokret i vode 3:1, a Čakovčani smanjuju za konačnih 3:2.

U 2. ŽNL zapad Trnovec je izgubio od Bratstva iz Savske Vesi 1:4. Bratstvo je s nova tri boda na samo tri boda od treće pozicije i može se do kraja prvenstva upustiti u borbu za prvoligaški rang.

Slična situacija je i u 2. ŽNL istok gdje je pred 400 gledatelja Hodošan pobijedio Trnavu 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Domaćin je u nastavku poveo 2:0, Trnava smanjuje na 2:1, a Hodašn trećim golom potvrđuje pobjedu i tri boda na svom kontu. Hodošan sada ima 45 bodova što je samo dva manje od trećeg Poleta iz Pribislavca i vjerujemo da će ovdje biti velikih borbi za to treće mjesto i plasman iduće godine u Prvu županijsku ligu. Graničar Novakovec i Dubrava su odigrali 1:1. Domaćin je zabio u prvom poluvremenu, a gost u drugom.

U 3. ŽNL zapad Donji Koncovčak je pobijedio Bratstvo iz Preseke 7:1. Poluvrijeme je bilo 3:0. Donji Koncovčak je barem do sutra preuzeo prvo mjesto i mirno može čekati završnicu prvenstva gdje će zasigurno biti među prva tri mjesta na tablici koja vode u drugoligaški rang.

1. ŽNL subota Omladinac (NSR) – Čukovec 77 0:2, Sloboda (S) – Sloga (Č) 3:2. Nedjelja: Dinamo (P) – Sokol, BSK – Naprijed, Pušćine – Spartak, Mladost (I) – Podturen, Mladost (Pal.) – Centrometal, Šenkovec – Dinamo(D).

2. ŽNL zapad subota Trnovec – Bratstvo (SV) 1:4. Nedjelja: Jedinstvo (NSD) – Sloboda (M), Međimurec – Zebanec, Venera – Drava (K), Mali Mihaljevec – Hajduk (Š), Strahoninec – Mura, Bratstvo (J) – Napredak, Jedinstvo (GM) – Plavi (Pek.).

2. ŽNL istok subota Hodošan – Trnava 3:1, Graničar (N) – Dubrava 1:1. Nedjelja: Omladinac (DS) – Borac, Mladost (SM) – Croatia, Vidovčan – Galeb, Dubravčan – Drava (DM), Budućnost (P) – ČSK, Kraljevčan 38 – Polet (P).

3. ŽNL zapad subota Donji Koncovčak – Bratstvo (P) 7:1. Nedjelja: Hajduk (B) – Pobjeda, Dinamo (Ž) – Vučetinec, Omladinac (M) – Parag, Zasadbreg 77 – Plavi 1975, Mladost (S) – Sloga (Š).

3. ŽNL istok Jadran – Borac (DH), Otok – Radnički, Mladost (D) – Trnje, Budućnost (M) – Draškovec. Eko i Torpedo su slobodni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije