Popusti na zlatni i srebrni nakit za prvopričesnike i krizmanike!

Svibanj je vrijeme Prve Svete pričesti i Krizme. U narednim tjednima crkve će biti pune djece, rodbine i prijatelja koji će doći zajedno sa djecom obilježiti ove njima vrlo posebne trenutke. Ukoliko ste pozvani kao gost, sigurno je da ćete male prvopričesnike ili krizmanike željeti iznenaditi nekim lijepim poklonom.

U eri skupih mobitela, laptopa, tableta mnogi su zaboravili na ljepotu i vrijednost zlatnog i srebrnog nakita kojem se zasigurno neće slomiti ekran, uništiti baterija ili će njegov dizajn i aplikacije za koji mjesec biti u sjeni modernijih kolega koji su se pojavili na tržištu. Kada su u pitanju takve prigode, važno je zapamtiti jednu posve jednostavnu istinu – zlato i srebro su vječna uspomena.

I ovoga smo puta mislili na kupce iz Međimurske i Varaždinske županije, ali i sve ostale koji su se već mnogo puta uvjerili da kupnja nakita nije jedna od onih jednostavnih kupovina. Vrlo dobro znamo da ćete htjeti izabrati nešto posebno i stoga vas upućujemo na pravo mjesto, točnije u Zlatarnice i Srebrnarnice Dominik gdje zaista ne možete pogriješiti…

Uvjerili smo se u tamošnji veliki izbor zlatnog i srebrnog nakita za prvopričesnike i krizmanike – od fino izrađenih križića svih veličina, krunica, anđela, kompleta koji uključuju naušnice, privjeske i prstenje, bogat izbor nakita s cirkonima te dragim i poludragim kamenjem… Sjajne ogrlice i narukvice, leptirići i cvjetići možda su vas sada odbili jer trebate poklon za dječaka, ali u Srebrnarnicama i Zlatarnicama Dominik itekako su i o njima vodili brigu te u asortiman uvrstili upravo takav nakit.

Stoga, ako ste u potrazi za lijepom “muškom” narukvicom gdje će biti ugravirano ime prvopričesnika ili krizmanika ili neka posebna posveta na pločici oko vrata ili ruke, krenite tamo i ne sumnjajte te da ćete iz prodavaonice izaći zadovoljni.

Za kakav se god nakit odlučili, uz pomoć profesionalnog i ljubaznog osoblja, garantira vam se finoća detalja i izrade, baš kao i kvaliteta dizajna. Ono što će vas posebno razveseliti su i prigodni popusti od 20% na gotovinsko plaćanje i 10% na kartično plaćanje!

Predlažemo vam da već danas posjetite jednu od prodavaonica ovog najfinijeg nakita u Čakovcu, Varaždinu, Koprivnici ili Zagrebu.

Popis prodajnih mjesta i radno vrijeme prodavaonica pogledajte klikom OVDJE.

Preporučeno
Najnovije