Iz ljekarne u Draškovcu ukrali nekoliko stotina litara herbicida

Policijska uprava međimurska u izvješću navodi nekoliko teških krađa koje su se dogodile proteklog vikenda.

Tako je u Turčišću provaljeno u prostore benzinske pumpu odakle su ukradene cigarete i prehrambene proizvode. U vremenskom razdoblju od 30. travnja do 2. svibnja u Donjem Vidovcu u Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj je u sklopu mrtvačnice provalio u spremište gdje je ukrao trimere.

U Ivanovcu u Ulici Josipa Broza provaljeno je u ugostiteljski objekt gdje su lopovi ukrali novac. U poljskom predjelu zvanom “Dolić”, u blizini Nedelišća, zabilježena je provala u vikendicu koja je vlasništvo muškarca iz Nedelišća. Kradljivci su odnijeli bušilicu, kosilicu i razni alat.

Tijekom noći s 3. na 4. svibnja u Draškovcu u Draškovičevoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u poljoprivrednu ljekarnu, vlasništvo poduzeća iz Čakovca, gdje je ukrao nekoliko stotina litara herbicida i novac. Materijalna šteta u ovoj krađi procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Krađa se dogodila i u Slemenicama gdje su lopovi iz nezaključanog kokošinjca ukrali više desetaka komada peradi i jedna građevinska kolica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije