Sportski vikend: Nedelišće danas gostuje u Varaždinu

Nogomet: Nedelišće danas gostuje u Varaždinu; Gimnastika: Filip Ude u Ljubljani; Rukomet: Prelog kod Mlinara; Atletika: Proljetni kros; Športko: Loptica skočica.

U 23. kolu 3. HNL Sjever danas (petak) u 16:30 sati Nedelišće gostuje kod Varaždina, a u subotu igraju Polet – Podravina, Slatina – Mladost Prelog, Bjelovar – Rudar, Koprivnica – Graničar i Croatia – Međimurje.

U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi Centrometal u subotu u 16:30 sati dočekuje Dinamo Palovec. U 2. ŽNL zapad većina susreta igra se u subotu, a parovi su Napredak – Jedinstvo (NSD), Hajduk (Š) – Jedinstvo (GM), Bratstvo (SV) – Bratstvo (J), Međimurec – Venera i Sloboda (M) – Trnovec. Na istoku u Turčišću će igrati Borac i Dubravčan. U 3. ŽNL zapad u subotu igraju Parag i Sloga u Štrigovi te Vučetinec i Mladost (S) u Brezju. U istočnoj skupini u subotu Eko u Svetom Križu dočekuje Torpedo.

Od petka do nedjelje u Ljubljani će se održati Svjetski gimnastički kup na kojemu ću nastupiti naš olimpijac Filip Ude. Ude će u petak nastupiti u kvalifikacijama na parteru, konju s hvataljkama i preči. Uspije li proći među najboljih osam finala partera i konja s hvataljkama su u subotu, a na preči u nedjelju. Stella Petran je također trebala nastupiti, no na žalost neće moći zbog ozljede. Tijana Tkalčec će u Ljubljani biti sutkinja, a narednog vikenda kada će biti Svjetski kup u Osijeku očekujemo i njezin nastup.

U subotu od 11:00 sati podno zidina Starog grada u Čakovcu održava se Proljetni kros za osnovnoškolce i srednjoškolce. Kros je jednom odgođen zbog kiše pa se nadamo da će vrijeme ovog puta izdržati.

U susretu 3. HRL sjever rukometašice Preloga danas (petak) u 15:30 sati gostuju u Križevcima kod Mlinara.

Nastavlja se sportski serijal Športko za predškolce. U dvorani I. osnovne škole u Čakovcu je u subotu od 11:00 sati četvrto druženje pod nazivom loptica skočica. Djeca će s roditeljima raditi jednostavne elemente nogometa, odbojke i košarke.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije